بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

رأی منفی ۳۶ نفر از اعضای مجمع به صورت‌های مالی فدراسیون فوتبال | عابدینی: باید ناراحت باشیم

  • کد خبر: ۳۰۵۷۲۵
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
رأی منفی ۳۶ نفر از اعضای مجمع به صورت‌های مالی فدراسیون فوتبال | عابدینی: باید ناراحت باشیم
۳۶ نفر از ۸۰ عضو مجمع فدراسیون فوتبال به صورت‌های مالی رأی منفی دادند تا مهدی تاج با تک‌ماده از این مرحله عبور کند؛ هرچند ابهامات بسیاری باقی مانده است و افکار عمومی باید بداند چرا ۳۶ نفر رأی منفی داده‌اند؟
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، رأی مثبت ۴۴ نفری اعضای مجمع فدراسیون فوتبال به صورت‌های مالی باعث نگرانی عمیق اهالی فوتبال شده و این سؤال به وجود آمده که چرا ۳۶ نفر از ۸۰ عضو فدراسیون فوتبال به این صورت‌های مالی رأی مثبت نداده‌اند؟

امیر عابدینی که خود روزگاری ریاست فدراسیون فوتبال را به عهده داشت، درباره این ماجرا اظهاراتی انجام داده که جالب توجه است: «باید به بخشی از منتقدین حق داد که می‌گویند برگزاری آنلاین مجمع عمومی فدراسیون فوتبال شائبه زیاد دارد و اینکه از ۸۰ نفر فقط ۴۴ نفر به صورت‌های مالی ما رأی دادند هم خیلی رأی قاطعی نیست! اما من در این مجمع فقط شنونده بودم و نمی‌توانستم رفتاری دیگر داشته باشم. در مجمع آنلاین حاضرین یا دکمه تأیید را می‌زنند یا دکمه رد را! اگر می‌خواستم نظر بدهم باید یک ماه مطالعه و بررسی می‌کردم و لابی هم انجام می‌دادم. به نظرم به جای اینکه خوشحال باشیم که ۴۴ نفر به صورت‌های مالی ما رأی داده‌اند، باید برویم و ببینیم چه شده که ۳۶ نفر به ما رأی نداده‌اند؟ باید در مجمع اعضای مجمع احساس آرامش کنند.»

این اظهارات نیز خود بیانگر عمق فاجعه‌ای است که اخیراً در مجمع فدراسیون فوتبال رخ داده است. اما بخش رسانه‌ای فدراسیون فوتبال همچنان به رنکینگ تیم‌های ملی اشاره دارد و موقعیت تیم‌های ملی فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی را در رتبه‌بندی جهانی به رخ می‌کشد و توجهی به مسائل کلان و مهم‌تری همچون صورت مالی که ۳۶ نفر از ۸۰ نفر رأی‌دهنده به آن رأی منفی داده‌اند، ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->